Follo Alarm holder hjemmet ditt trygt

Det sies at sjansen for innbrudd er 25 ganger så stor, dersom boligen ikke har alarm. Ved å sikre hjemmet, vil du selv føle deg tryggere og samtidig øker sannsynligheten for at tyvene holder seg unna. Follo Alarm leverer alarmer til privatkunder og mindre bedrifter i Follo og nordre deler av Østfold.


Bør jeg ha alarm?

Generelt vil vi anbefale alle med hus eller leilighet å ha et alarmsystem. Vi anbefaler alle å ha tyverialarm, for å holde uvedkommende unna hjemmet, men synes brannalarm er like viktig. En god brannalarm kan redde liv, og vil være mye sikrere enn en mindre røykvarsler. Hos oss har vi en grunnpakke som passer de aller fleste, men som også kan bygges på og tilpasses behovene til den enkelte.

Follo Alarm tilbyr i hovedsak alarmer mot innbrudd, brann og vannlekkasjer. Våre alarmer kan styres med tradisjonell kode, med fjernkontroll eller gjennom en mobil-app. Styring gjennom mobilen er spesielt smart dersom du lurer på om du har glemt å skru på alarmen, eller trenger å skru den av hvis noen skal innom når du ikke er hjemme. Appen gir deg også muligheten til å se bilder av huset, så du kan sjekke at alt står bra til, og du vil få varsler her dersom alarmen skulle utløses.

Hvorfor skal du velge Follo Alarm?

En av de største fordelene med Follo Alarm er vår lokale kjennskap og tilhørighet. Vi er en lokal aktør, noe som gjør at vi kjenner våre kunder og at de kjenner oss. Nærheten gjør det enkelt for oss med personlig oppfølging, noe vi setter veldig høyt og opplever at våre kunder verdsetter. Mange av våre kunder har funnet oss gjennom anbefalinger fra andre, noe som tyder på at kundene våre er tilfreds.

Brukervennlighet er også svært viktig for oss. Vi tilbyr systemer som alle skal klare å bruke, og gir grundig opplæring i produktet etter kjøp. Det hjelper jo ikke å ha alarm, dersom du synes den er så komplisert at du ikke orker å sette den på.

Vi er der når alarmen går av


Skulle alarmen gå av, er vi raskt på plass. Vi vil først ringe for å undersøke om situasjonen er reell. Får vi ikke noe svar, er vi på stedet så raskt som mulig. Ved innbrudd varsler vi politiet og sikrer bygget. Dersom det er nødvendig kontakter vi også håndverkere, så huset ikke blir stående med en ødelagt dør eller et knust vindu.

Vår utrykningstjeneste er i beredskap 24 timer i døgnet. Det skal ikke koste kundene våre noe at alarmen utløses, og utrykning er derfor uten ekstra kostnad.

Hvordan unngå innbrudd?


Ved å vise at du har alarm, reduserer du sjansene for innbrudd betraktelig. Utover dette er det ikke mye som skal til før du kan senke skuldrene enda litt lavere, også når du er borte fra hjemmet over lengre tid.

Det viktigste er nok å gi naboene beskjed, for eksempel når du drar på ferie. Da vil de være litt ekstra oppmerksomme, dersom noe mistenkelig skulle forekomme. Ellers kan det lønne seg å få huset til å se bebodd ut, ved å få noen til å ta inn post og avis, og kanskje til og med lage noen spor i snøen om vinteren. Mest sannsynlig kan naboene hjelpe deg med dette.

Lurer du på om du skal skaffe alarm til ditt hjem? Kontakt oss gjerne for en prat om hva slags alarm som passer dine behov.

Jeg vil gjerne bestille trådløst alarmanlegg
Jeg vil gjerne motta tilbud
Jeg vil bli kontaktet av salgskonsulent
Jeg vil få tilsendt brosjyre
Jeg vil få besøk av en spesialist