Informasjon til våre kunder

Follo Alarm ønsker å sende fakturaer til kunder på e post

Send oss din epost for å motta faktura på epost.

Alternativt:
Follo Alarm har innført eFakturaløsning.

Vi ønsker at alle som kan å benytte seg av dette. Ingen føring. Ingen lange KID nummer. Fakturaen skal bare godkjennes av deg i din nettbank. Registrer deg for eFaktura fra oss i din bank idag og få alle dine framtidige fakturaer fra oss direkte inn i din nettbank.

Om du ønsker å betale fakturaene fra oss automatisk på forfallsdato eller du ønsker å betale abonnement fra oss delt i månedsfakturaer må du inngå avtale med avtalegiro. Ta kontakt med Follo Alarm for løsning.

Med AvtaleGiro sørger banken for at regningene betales direkte fra betalers konto på forfallsdato. Bedriften sender inn betalingskrav for kunder som har sagt ja til å benytte AvtaleGiro, og banksystemet sørger for at betaler trekkes automatisk på forfallsdato. AvtaleGiro passer godt for faste regningsutsendelser som strøm, telefon, avis, forsikring, husleie, kommunale avgifter, lån og alarmtjenester.

AvtaleGiro kombinert med eFaktura
Kunder som bruker AvtaleGiro og har nettbank, kan også inngå avtale om eFaktura. Ved å benytte begge tjenestene blir regningene betalt automatisk på forfallsdato, og varselet om kommende betalinger sendes rett til kundens nettbank via eFaktura